Blogspot

Lees hier onze blogs

Week 27 2015

Helemaal zen schrijf ik deze blog ;-). Vanmiddag teruggekomen uit Belgisch Limburg, schijnt heel mooi te zijn zeggen ze. Ik zou het niet weten want wij verbleven tijdens een hittegolf in het warmste stukje van Belgie!! Ademhalen alleen deed al zeer, maar daarover straks meer. Nu eerst maandag, toen had Marc zijn PABO speeddate, hij is niet uitgekozen want hij was te jong. Dan denk ik meteen, dat hadden jullie ook kunnen zien in zijn papieren, op zijn foto etc., maar dat is mijn denkwijze. Dinsdag was een emotionele rollercoaster. Ik moest eerst ’s ochtends werken, toen snel naar huis en toen met z’n drietjes naar het ziekenhuis. Ik moest mee naar binnen en Ed bleef in de wachtkamer wachten tot ze klaar waren met Anne. Ik bleef telkens naar Anne kijken, zodat ik ze niet bezig hoefde te zien met haar teen. Ging die zuster ineens tegen mij praten, dus ik netjes terugkijken en antwoorden…. toen heb ik dingen gezien die nu op mijn netvlies gebrand staan en ik liever niet had gezien ;-). Ze zei ook nog dat ik wel een beetje groen zag, laten we zeggen dat ik blij was dat het achter de rug was en ik dat kamertje uit kon. Anne hebben we volgegooid met paracetamol en dat bleek te helpen. Toen moesten we snel eten en met Marc mee naar school, want hij had diploma-uitreiking. Gelukkig kreeg Anne visite van drie vriendinnen die bij haar bleven zodat wij met Marc mee konden en was ze niet zo alleen. Dat is ook wel weer heel gaaf om mee te maken zo’n diploma-uitreiking, supertrots. Hij was een van de laatste drie dus het was een hele lange en vieze warme zit, vies plakkerig weer in een veel te klein lokaal met veel te veel mensen! Anne ging bovenwel heel goed met haar teen, geen last. Donderdag had ze klassenfeest met een bbq en ze heeft van alles en nog wat meegedaan. Toen hebben we ’s avonds haar verband eraf gehaald. Er zit een grote wond, die nu vanzelf dicht moet gaan en er komt nog een hoop prut uit en dat moet ze wegspoelen onder de kraan driemaal per dag. En vrijdag mochten we dus naar Belgie! Huisje was schitterend, we zouden eigenlijk een spiksplinternieuw huisje krijgen, maar de bouw had vertraging opgelopen en die waren nog niet klaar. Daarom kregen we een diner voor vier gratis vrijdagavond, dus heerlijk uit eten geweest. Zaterdag was het veel en veel te warm, kinderen in het zwembad en wij naar de Carrefour om af te koelen. Eerst naar Hasselt, daar was de airco stuk en hadden ze stroompanne gehad, dus al het vers eten was weggegooid. Dus toen naar Genk, daar zat de Carrefour in een groot winkelcentrum, heerlijk koel! ’s Avonds thuis een bbq met heel veel Radler, rosé en Jillz 0%. Zondag was het nog steeds heel heet, we hebben drie druppels regen gehad en dat was het weer. Vannacht heeft het geregend en vanmorgen was het eindelijk aangenaam en gingen we weer naar huis! Maar we hebben genoten, heerlijk gegeten, gedronken, gezwommen, film gekeken en gewoon heerlijk niets gedaan, het voelde gewoon als vakantie zalig!! Nu nog twee weekjes werken en dan heb ik echt vakantie, we hebben nog niets geboekt. Griekenland was de planning, maar dat wordt een beetje penibel. Turkije, Egypte en Tunesie vallen sowieso al af, dus het wordt waarschijnlijk dan toch een last-second vakantie 😉 We zien wel wat er op ons pad verschijnt. Hele fijne week! Groetjes Diane

Reageer

*