Blogspot

Lees hier onze blogs

Week 26 2015

Hier eindelijk weer eens een blog, inmiddels al weer een hoop gebeurd, een hoop nieuwe mijlpalen beleefd! Marc geslaagd, Marc met zijn oma met het vliegtuig. Dat was zenuwslopend, vooral de terugreis! Heb je weleens gehoord van Flightradar24.com? Geen aanrader, zeker niet als je zo’n zenuwpees bent als ik. Daar kun je dus de hele vlucht op volgen, dus ze zouden opstijgen en ik maar kijken en het enige wat dat programma zei, was, vlucht bestaat niet! Dus na een half uur, andere strategie. Je kunt met dat programma dus ook de vertrekkende luchthaven van heel dichtbij bekijken, dus op de luchthaven gekeken, nergens te bekennen hun vlucht. Dus ik weer de route langs, misschien ergens gemist, maar dat dus ook niet. Uiteindelijk na 53 minuten vertraging is hun vlucht ineens zichtbaar en hebben we vanaf de pc thuis hem gewoon kunnen zien opstijgen, hoe cool is dat!! Dus met z’n drietjes voor de pc, zegt Anne ineens, maar als we dit kunnen zien, kunnen we hem ook zien neerstorten. Mmmm ja dat zou kunnen ja. Dank je wel Anne ;-). Nou ja gelukkig veilig geland en wel. Maandag gaat hij naar een speeddatedag van de Pabo om te zien of hij het twee dagen werkenproject in mag, Informatica staat nog maar op een heel laag pitje. Ook weer spannend en dinsdag mag hij zijn diploma in ontvangst gaan nemen! Onze allereerste officieel diploma-uitreiking!

Qua werk zit ik nog steeds in een goede flow gelukkig. Ben in maart begonnen bij de Hogeschool en heb net te horen gekregen dat ik in ieder geval mag blijven tot 1 september, dus dat is wel lekker nieuws! Leuk werk en leuke collega’s dus ik wil wel langer blijven, geen probleem.

Anne zou door gaan naar MAVO 3, tegenwoordig heet dat VMBO-T geloof ik, maar ze heeft zo keihard gewerkt de laatste weken en zo’n mooie cijferlijst dat HAVO 3 gewoon in haar bereik ligt. Ze mag 1 vijf hebben voor Nederlands, Engels of Wiskunde en ze heeft haar 5 voor Wiskunde weten te behouden! En ze mag nog 1 vijf voor de rest van de vakken en die heeft ze voor Natuurkunde, de rest zijn allemaal zevens, 1 zes en 2 achten, superlijst! Nog niet alle cijfers zijn binnen, Nederlands is cruciaal (dat is haar 6), de rest heeft ze wel iets ademruimte. Dus we zitten nog in spanning. Het is voor de rest voor haar ook nog even spannend deze week want dinsdag gaat ze onder het mes. Ze loopt al een tijd met een ingegroeide teennagel en die is inmiddels beyond savior, dus daar gaat het mes in. Dan mag ze een tijdje even niets doen.

Vrijdag heb ik een make-over gehad in Hillegom, supergaaf. Eerst naar de schoonheidsspecialiste, ik heb weer twee wenkbrauwen ;-), daarna de make-up in. Toen door naar de kapper waar mijn grijze haren weer mooi gekleurd zijn en mijn coupe een beetje bijgeknipt en toen naar de fotostudio voor foto’s en omdat het zulk prachtig weer was hebben we ook buiten foto’s gemaakt, superleuk! De foto’s krijg ik waarschijnlijk woensdag, spannend! Zaterdag mocht ik weer een proefpakket ophalen bij bakker van Maanen, dit keer bestond het pakket uit witte puntjes, gevulde koeken (zalig!), krentenbrood (erg lekker) en petit fours, nou laat dat petit maar weg, het zijn gewoon volwaardige gebakjes! En de overige dagen heb ik gewerkt, ik werk vier dagen van 6 uur zodat ik ’s middags op tijd thuis ben en gewoon het eten kan klaarmaken, zodat het een stuk minder stressvol is thuis.

Dat was mijn weekje weer, fijne zondag nog! Groetjes Diane

Reageer

*