Blogspot

Lees hier onze blogs

Week 15 2015

Weer eens een berichtje van mij, het heeft even geduurd, maar eindelijk toch weer een blog!

 

Maandag was 2e Paasdag. Deze Pasen kregen we weer een nieuwe dimensie aan het ouders zijn, een geheel nieuwe ervaring zeg maar. 1e Paasdag was Marc er niet, want die was bij zijn vriendin. Dat was even wennen, zeker voor Edwin, die altijd graag iedereen thuis heeft zeker op zulke dagen. Maar ja, Marc wordt ouder, zijn relatie serieuzer en ik zei ook, denk aan hoe het ging bij onsen waarschijnlijk wil haar vader haar ook thuis hebben. Op zulke dagen wil je als verliefd stel toch samen zijn en dan moet je opsplitsen, dus hebben we de compromis gemaakt 1e Paasdag daar, 2e Paasdag bij ons. Dus zo gebeurde het dat we met z’n vijven aan het gourmetten waren maandag!! En dat was heel gezellig!!

Ik ben inmiddels ook weer aan het werk, het is wel dag bij dag kijken of ik nog nodig ben, dus weet nooit wanneer het stopt, maar zolang ik nog onder de pannen ben is het goed toch? Ik kan nu in ieder geval zeggen dat ik op de Hogeschool zit of straks gezeten heb ;-). Ik werk maandag, woensdag en donderdag.

Donderdag had ik een aangename verrassing, ik werd opgewacht uit mijn werk door Anne!! Ze was met de trein naar Leiden gekomen om samen nog even de stad in te gaan. We hebben heerlijk geshopt en daarna lekker gegeten, buiten op het terras bij La Place, supergezellig! Dus ik dacht, laat ik haar vrijdagmiddag opwachten uit school en dan samen nog even het dorp in. Dus ik zat netjes te wachten op de route en daar kwam ze geflaneerd door twee vriendinnen. Zegt ze, wat doe je daar, ik ben nu met mijn “gang”! En ze reed door en daar zat ik met mijn goede bedoelingen!! Dus ik uiteindelijk maar alleen het dorp in en toen ik terug kwam bij mijn fiets, stond er een fiets zo dicht op me geparkeerd dat ik niet eens bij mijn fietstas kon, dus die fiets opzij geduwd en ik kijk naar die fiets en nog eens, is het gewoon Anne’s fiets!! Had ze haar vriendinnen naar huis gereden en was ze zo dicht bij huis, op de Atlas, is ze gewoon teruggekeerd omdat ze het zielig vond voor mij en ik vond het alleen maar zielig voor haar, dat ze dat hele eind weer terug heeft gefietst!! Maar vond het wel mega superlief!!!

Vrijdag kwam onze volgende mijlpaal in het ouderschap (eentje die ik niet echt toejuich, maar eentje die er wel aan zat te komen) Marc bleef het hele weekend slapen bij zijn vriendin omdat ze samen hun verjaardag gingen vieren. Hij had wel netjes toestemming gevraagd, dus ik dacht nog dat ik slim was door te zeggen, dat hij dat beter aan zijn schoonvader kon vragen (en ik ging ervan uit dat die tegen zou zijn), zegt Marc dat hebben we allang gedaan en van hem mag het!! En ja toen stond ik met mijn mond vol tanden, ik kon nog wel tegensputteren, maar Ed had op die leeftijd allang een vriendin waar hij ook bij bleef slapen dus waren we uitgel.ld ;-). Alweer een mijlpaal en wat doe je dan als moeder, vraag je hoe het was of juist niet vreselijk, ik zie nou al op tegen de dag dat Anne die vraag komt stellen, ik hoop dat zij wacht tot ze 25 is of zo ;-).

Zaterdag samen met Anne naar Den Haag geweest eerst naar New Babylon naar de Fashion Factory Outlet, war ik voor 100 euro uit mocht zoeken, dat is lekker shoppen!!! Het vervelende alleen was dat alles eigenlijk allemaal merkkleding is en ik dingen eindelijk wel paste waar ik in kon zwemmen met mijn middel, maar waar mijn benen weer niet in pasten! Vreselijk frusterend en dan komt die kleine magere, die echt alles aan kan en ik zag dus mijn 100 euro zo op gaan aan die skinny basterd ;-). Uiteindelijk toch nog een paar leuke dingen gevonden van Carola van Benthum en Anne heeft weer zulke gave dingen, zoals zo’n onwijs gave skinny jeans. Het is niet altijd een voordeel als je zo mager bent omdat alles dan maar om je heen hangt, maar hier had ze een hele mooie skinny gevonden die echt perfect stond. Uiteindelijk met een tas vol weggegaan en toen zijn we nog het centrum ingegaan. Blijkt daar ineens een Primark te zitten, dus die konden we natuurlijk niet overslaan, en daar waren nog eens twee tassen!! Op een gegeven moment begon het echt te plensen en gingen we maar terug naar de trein met onze papieren Primark tassen. Halverwege scheurde bij ons beide de bodem eruit, dus daar liepen we met plasticĀ  tasjes en armen vol kleding en stukken papieren tas! Maar we hebben niets verloren en de trein ook nog gehaald, dus toch een geslaagde dag.

Vandaag lekker buiten gezeten en onze verloren zoon kwam ook weer thuis dus waren we weer compleet! Het wordt deze week een paar dagen mooi weer dus geniet ervan, pluk de dag, ga lekker naar buiten en geniet, groetjes Diane

 

 

Reageer

*