Blogspot

Lees hier onze blogs

Week 7 2015

Ja Ja, na weken, bijna maanden afwezigheid is daar weer eens een blog. Het is niet zo dat ik al die weken niets beleeft heb, maar dan weer te druk, geen zin, te moe what ever.

Sinds 18 januari zijn Ed en ik op onze voeding aan het letten, dit naar aanleiding van mijn bezoek aan een workshop van Mieke Kosters. Zij zegt in feite dat je zelf in charge bent over alles wat je in je mond stopt en dat je alles kunt eten, maar dat je wel in d egaten moet blijven houden wat je precies eet. We tellen calorieen, we eten niet meer na 21.00 uur en we houden precies bij wat we gegeten hebben zodat je zelf ook een beetje inzicht krijgt in wat je nu allemaal naar binnen propt op een dag ;-). Nu vier weken later ben ik 6 kilo kwijt en Ed 7 kilo. Ik ben er nog lang niet, ik moet er nog zeker 22 kilo, maar het begin is er!

Zoals jullie ook wel zullen weten ben ik weer volop aan het solliciteren, heb al de nodige gesprekken weer achter de rug, maar helaas nog steeds niet het gewenste resultaat, we blijven lachen (alhoewel ik er af en toe weleens moedeloos van word ;-)).

Maandag heb ik meegedaan bij Carla’s lunch & diner aan een fotoshoot. Als je op alle foto’s ergens een vrouwtje helemaal achterin aan een tafeltje ziet zitten, dat ben ik! Op elke foto werd ik weer achteraan gezet door de fotograaf, als je mij er niet op wilt zeg het dan meteen, dan ga ik wel. Mijn beloning was een cappuccino met een appelpunt (mijn lunch en ontbijt in een) verder niets. Dus achteraf gezien best wel zonde van mijn tijd.

Woensdag weer langs het zoveelste uitzendbureau geweest in Leiden. Reageer je op een functie, nodigen ze je uit, kom jij met OV naar Leiden en dan vertellen ze je dat je misschien toch niet zo geschikt bent voor die functie, waarom laten jullie mij dan komen????? Kost mij ook telkens reiskosten!

Vrijdag zijn Ed en ik naar Snowplanet geweest om te steengrillen en skien. Het eten was om 17.30 uur en het skien om 21.00 uur, dus dat was een beetje een foutje, want we waren al klaar met eten om 19.00 uur. Gewacht tot 19.45 uur, maar toen toch maar naar huis gegaan, Ed baalde stiekem wel, ik niet zo ;-).

Zaterdag zijn we uit eten geweest bij le Paddock in Hoofddorp voor Valentijn. Was nog een beetje een puzzel, want ik had een paar dineetjes staan waarvan eentje bij McDonalds Alphen. Dit was snel opgelost want hier zouden Marc en Lotte naartoe gaan, maar toen moest Lotte verplicht oppassen en kon zij dus niet mee. Marc wilde dus niet en Anne was boos dat ik haar niet opgegeven had, dus ik zei ga lekker samen. Dat wilde Marc dus helemaal niet, maar de hele dag kwamen er foto’s voorbij van winnaars en die kwam met haar zoon, die met zijn vader, dus weinig echte stelletjes. Uiteindelijk ging hij dus wel met Anne, als er maar geen aandacht aan werd besteed, kreeg hij even een verrassing ;-). Ze kwamen binnen en werden naar de Valentijnstafel gebracht, kleedje, rozenblaadjes, kaarsjes en iedereen begon te applaudiseren voor ze, maar daar bleef het niet bij….. Er werd een foto gemaakt voor FB, waarop stond Marc en Lotte hun eerste Valentijnsdag. Dit is de foto van de McDonalds:

 

mcdonalds

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar dit was de foto achter de schermen 😉

 

falentijn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben waarschijnlijk een hele slechte moeder, maar ik heb zo hard gelachen, ik dacht dat ik in mijn broek pieste. We hadden dus een heel gezellige avond in Hoofdddorp ;-). Hij was zooo boos, eerst wilde hij niet, toen moest hij met z’n zus en zetten ze op FB dat ze zijn vriendin is en gaan ze ook nog eens applaudiseren hij is nog steeds boos op mij en ik? Ik lig alweer onder de tafel, alleen van die foto geweldig!!

Anne heeft de tijd van haar leven gehad, mocht alles bestellen wat ze wilde, dus dat werd een sharebox en daarna nog een McFlurry toe, ze vond het geweldig!! En wij in Hoofddorp, ondanks het vele lachen hebben we heerlijk gegeten. 6 voorgerechtjes, 6 nagerechtjes en allebei een heerlijke tournedos als hoofdgerecht! En toen was Valentijnsdag weer voorbij en is alles weer normaal, voor zover normaal normaal is in dit huis ;-).

 

Fijne zondag nog, groetjes Diane

 

Reageer

*