Blogspot

Lees hier onze blogs

Vaarwel 2014

Nog een paar uurtjes en dan is 2014 verleden tijd! 2014 we nemen afscheid van je met een traan in ons oog, om in Annie de film termen te spreken, het is erg stoffig in huis momenteel ;-).

Januari begon niet geweldig. Na mijn operatie was ik erg moe, de was ophangen op zolder, doodop was ik als ik weer beneden was, naar het dorp fietsen en terug, kapot!! Ik geloof dat ik januari vooral slapend heb doorgebracht ;-). Vreselijk vond ik dat, ik die alles op de fiets doe, overal haast bij heb, ik kende mijzelf helemaal niet terug. Tot die dag in februari dat ik naar het dorp fietste en dacht he, ik kan nog best verder en toen was ik er weer. Yes ik was weer terug!!

In februari werd ik gebeld door Antenna dat ik op 12 februari een sollicitatiegesprek had bij DuynieBeuker. Dus met kloppend hart daarnaartoe en de man vraagt aan mij wanneer kun je beginnen, dus ik geef mijn standaard stoere antwoord, MORGEN! Zegt hij nou tot morgen dan en toen had ik ineens een baan! Het uitzendbureau belde op, helemaal van slag, dit is nog nooit gebeurd zo snel en na de 1e kandidaat meteen al. En toen begon mijn avontuur bij DuynieBeuker, wat niemand had kunnen vermoeden, het avontuur duurde bijna 11 maanden en liep gisteren af!!

De rest van het jaar zoveel leuke dingen gedaan, naar Parijs geweest, naar Madrid met het vliegtuig, naar de kerstmarkt in Duitsland geweest en onze wishlist topper naat Toscane op vakantie geweest!! We hebben veel leuke dingen mogen meemaken, weer een paar rode lopers gezien en een paar keer de VIP mogen uithangen Van mij zou 2014 nog wel veel langer mogen duren, maar helaas aan alle mooie dingen komt een eind…

Ondanks het feit dat 2014 voor mij persoonlijk weer een topjaar was, kijk ik toch wel uit naar 2015. Wat voor moois zal er dit jaar ons pad kruisen, welke avonturen gaan we dit jaar beleven, het blijft een verrassing, maar we kijken er wel naar uit. Ik hou van verrassingen en avonturen dus ik zeg WELKOM 2015!!!

 

Dank aan een ieder die deel uitmaakte van ons 2014, tot 2015!!

 

Liefs Diane

Reageer

*