Blogspot

Lees hier onze blogs

Week 47 2014

Deze week weer vier dagen gewerkt en donderdag te horen gekregen tot hoe lang ik nog mag blijven. Tot 1 januari ben ik in ieder geval verzekerd van een baan, in het nieuwe jaar zien we dan wel weer verder. Heb ik alvast een goed voornemen, een baan zoeken in 2015 ;-). Vrijdagavond heb ik een rondleiding gekregen bij van Maanen bakkers. Dat was echt heel gaaf om te zien, hoe al die broden, taarten etc. gemaakt worden. Na afloop kreeg ik nog een goedgevulde box mee naar huis, dus voorlopig kunnen we weer even snoepen! Zaterdag samen met Anne het dorp onveilig gemaakt, shoppen, lunchen etc. We hadden net lootjes getrokken, dus we gingen even inspiratie opdoen voor onszelf en kijken of we al iets kondenĀ  scoren voor ons lootje. Zaterdagavond beide kinderen aan het werk, de een oppassen en de ander aan het werk op en feest in het Archeon, daar heb ik maar niet op gewacht, want die kwam pas om twee uur thuis!! Wij zijn nar de verjaardag geweest van mijn zwager en schoonzus totdat de jongste klaar was met werken. Vandaag met Anne en Marc naar de stad van de Sint geweest in het Archeon. Heerlijk vond ik dat, ik geloof nog steds in de Sint hoor, als ie er aan komt word ik toch altijd nog zenuwachtig, net zo’n klein kind genieten! Marc die zag aardig wat collega’s dus dat was ook gezellig en uiteindelijk hebben we ook meegelopen in de fakkeloptocht achter de Sint aan, Sinterklaasliedjes zingend, mij kun je niet blijer krijgen ;-). Dat was dus een heerlijk weekendje, op naar volgende week! Welterusten voor straks, groetjes Diane

Reageer

*