Blogspot

Lees hier onze blogs

Week 46 2014

Deze week weer vier dagen gewerkt, nog geen nieuws over hoe lang nog of wanneer het stopt. Dinsdag met z’n allen naar de tandarts, allemaal geen bijzonderheden gelukkig. Donderdag met alle vrouwelijke collega’s uit eten geweest bij Roos in Boskoop. Wil je lekker eten kun je dat heel goed hier doen! Ik was 25 euro kwijt aan hoofdgerecht en nagerecht en vooraf brood met kruidenboter. Ik had de XXL-burger, die was ook echt XXL! Toetje was ook superlekker, k kom daar nog wel een keer denk ik ;-). Zaterdag moest Marc als mystery shopper naar de Hogeschool Leiden, hij was in Utrecht geweest en had eigenlijk zijn keuze al gemaakt, maar nu moest hij als mystery shopper naar Leiden, dus ging hij toch maar en nu weet hij niet wat hij moet kiezen. Leiden zag er toch ook wel heel goed uit en ze hadden een goed verhaal, hij mag gaan kiezen dus! Ed en ik gingen zaterdag naar Hoeve Waterrijk in Rijpwetering, dat is een kaasboerderij, maar de boerderij is alleen bereikbaar per boot, want ze liggen op een eiland. We kregen een rondleiding door de stallen met koeien, kalfjes en paarden en we kregen een kijkje in de de melkruimte en bij de melktank en daarna gingen we naar de kaasmakerij. Allemaal reuze interessant, maar het leukste kwam aan het eind de kaasproeverij, heerlijk!! Als slot mochten we nog een stuk van onze favoriete kaas meenemen en daar zeiden we natuurlijk geen nee tegen! Vandaag samen met Anne naar de Margriet Winterfair geweest. Hartstikke gezellig, we hebben veel gelachen en Anne heeft zelfs nog wat gewonnen! Bij Wecycle moest je een spel doen raad het apparaat. Op de muur was een heel huis getekend met allerlei kamertjes, een keuken, woonkamer, slaapkamer en in die kamers waren allerlei elektrische apparaten, op al die apparaten zaten kleine lampjes. De lamp ging heel snel heen en weer en ineens stopte die, als jij dan als eerste op de knop drukte en het goede apparaat kon benoemen waar de lamp was gestopt zat je in de volgende ronde, er waren 10 deelnemers. Anne heeft ze alle 9 verslagen en toen mocht ze grabbelen en grabbelde ze een elektrische wokset voor 4 personen, zo leuk!! Voor ons kon toen de dag al niet meer stuk ;-). Nu nog even lekker saampjes met Ed op de bank hangen en dan is het weekend ook weer voorbij! Fijne avond nog, groetjes Diane

Reageer

*