Blogspot

Lees hier onze blogs

Week 45 2014

Deze week maar drie dagen gewerkt, omdat ik een dag vrij ben geweest. Marc had proefwerkweek, alvast een voorproefje voor het eindexamen, hij wil verder studeren voor leraar, dus zal hij aan de bak moeten. Dinsdag was het dan zover, ik ging naar McDonalds Hoorn voor de reportage van Viva! Ik mocht vijf vriendinnen meenemen, maar waar haal ik vijf vriendinnen vandaan? Voor een ander is dat misschien geen enkel problem, maar voor mij dus wel. Dus uiteindelijk met Corina, Charlotte en Anne maar op pad gegaan. Daar aangekomen werden we ontvangen in de Birthday Room, die we de hele verdere dag tot onze beschikking zouden hebben. We kregen iets te drinken en ik kreeg mijn prijs overhandigd, een jaar lang elke maand voor 2 personen gratis eten bij de Mac!!! Daarna was het tijd voor de rondleiding door de hele McDonalds, een kijkje achter de schermen zoals dat heet, Anne mocht niet mee, dus speelde de VIVA journaliste voor mijn vriendin, anders was het helemaal zo’n zielig groepje mensen, nu leek het nog wat ;-). Na de rondleiding mocht ik mij omkleden in McDonalds kleding en mocht ik een Big Mac maken, een medium friet en een Frappucino voor Anne. Mocht ik geen baan meer hebben, kan ik dus altijd nog terecht bij de Mac ;-). Hierna was het tijd voor de feestmaaltijd, een viergangendiner bij de McDonalds! Als eerste gang kregen we Spicy Chicken McBites en McNuggets. Tweede gang was een menu naar keuze, derde gang toetje naar keuze en vierde gang cappuccino met wat lekkers, maar dat lekkers hebben we maar achterwege gelaten!Bij vertrek kreeg iedereen nog gratis bonnen voor een menu naar keuze en een VIVA mee naar huis. Nu afwachten wanneer de reportage in de VIVA staat. Het was in elk geval ontzettend leuk en gezellig! Zaterdag is Marc naar de open dag geweest van Hogeschool Utrecht, hij was helemaal lyrisch over de gebouwen. Volgende week gaat hij nog naar Hogeschool Leiden, maar volgens mij heeft hij diep in zijn hart al gekozen. Ik probeer hem wel naar mijn geboortestad te krijgen, maar hij denkt dat niets de Hogeschool Utrecht kan overtreffen! Daarna nog naar de verjaardag van Amber en vanmorgen heb ik de voorraadkast onder handen genomen, ben benieuwd hoe lang die weer netjes blijft. Ik mag hem altijd opruimen en anderen maken er altijd een zootje van, maar nu is die weer even netjes! Fijne zondag verder, groetjes Diane

Reageer

*