Blogspot

Lees hier onze blogs

Week 44 2014

Deze week weer vier dagen gewerkt, weet nog steeds niet voor hoe lang nog, maar ben bang dat het niet lang meer zal duren, want ze hebben een vacature geplaatst voor 40 uur! Dinsdag moest Anne een prik halen, hier ziet ze altijd wel tegen op, maar de prik was gezet voordat ze het wist! Voorlopig even de laatste gelukkig! Woensdag had ik een wijnproeverij met Susanne in Amsterdam, ik en Amsterdam dat is nog steeds geen goede combinatie. Stappen we uit de metro, ja welke kant moeten we op? Lopen we eerst een stukje verkeerd, toch maar weer terug en lopen maar op goed geluk. Uiteindelijk de weg gevraagd aan een wegwerker, die heel hard begint te lachen als hij onze bestemmingsstraat hoort, dus ik dacht al dat betekent niets goeds, maar hij heeft ons toch de goede weg gewezen. We waren iets te laat, maar wel net op tijd voor de wijn!! De avond was heel gezellig en de terugreis verliep verder zonder problemen, dus was ik weer thuis rond 23.00 uur. Had ik meegedaan aan een wedstrijd georganiseerd door Viva en McDonalds, je moest je favoriete burgerrecept insturen en de beste werd beloond met een jaar lang gratis McDonalds voor twee elke maand en een rondleiding door de keuken van McDonalds en zelf hamburgers grillen en dat alles zou vastgelegd worden in een reportage door Viva waarbij je vijf vriendinnen mee mocht nemen. Ja een prijsvraag van McDonalds daar zeg ik geen nee tegen, dus was ik door het dolle hen toen ik de mail kreeg dat mijn recept gewonnen had!!! Maar toen blak het klamme angstzweet mij uit, waar haal ik vijf vriendinnen vandaan????? Je zou zeggen met zoveel schoonzussen en zussen zou dat geen probleem moeten zijn, nou ik ben inmiddels zover dat ik wel geteld een schoonzus bereid heb gevonden om mee te gaan, dank daarvoor Corina!!! Ik had ze al een mail gestuurd dat ik er vijf nooit kon vinden en of drie ook goed was, daar gingen ze mee akkoord. Nu heb ik ze maar een mail gestuurd dat ik maar 1 vriendin heb voor aanstaande dinsdag en dat ze dan misschien toch maar iemand anders moeten laten winnen, want ik red niet eens drie vriendinnen, hoe triest is dat!! Vrijdag met de hele schoonfamilie Halloween gevierd bij Mirjam, kon Anne eindelijk eens trick or treaten dat wil ze al zoooooo lang! Was gezellig en zelfs Marc was meeĀ  en vond het leuk. Gisteren op de warmste novemberdag ooit zelf erwtensoep gemaakt met een pakket van AH, dat werkt echt super. Beetje stom om dat te doen op een dag waarop makkelijk de bbq nog gebruikt kon worden, maar ach had ook wel iets ;-). Fijne zondag nog!! Groetjes Diane

Reageer

*