Blogspot

Lees hier onze blogs

Week 41 2014

Deze week weer vier dagen gewerkt, het wordt een beetje eentonig ik weet het! Woensdagavond met mijn zus Susanne naar een toneelstuk geweest in de Stadsschouwburg in Utrecht. Als het niets was, zouden we in de pauze weggaan, laat er nu net geen pauze zijn! Stuk was apart, vreemd af en toe Phaedra heette het stuk, maar ondanks dat er geen pauze was ging de tijd toch snel en was het afgelopen voordat ik het wist. Als je van onfunctioneel bloot had, is dit echt een stuk om te gaan zien ;-). Was wel weer even gezellig samen met mijn zus. Zaterdag even een bliksembezoekje aan Leiden gebracht met Ed en Anne had een partijtje. Vandaag gaat Anne met haar vriendin naar de 1D film, een terugblik op hun tour en natuurlijk hoopt ze zichzelf te zien in de film, veel succes ;-). Zit nog in dubio of ik meega in de trein of dat ze alleen gaan, bioscoop is in Hoog Catherijne dus uit de trein naar de bios en terug is niet al te moeilijk. Heb nog tot vanmiddag half drie om te besluiten wat ik doe ;-). Fijne zondag nog verder, groetjes Diane

Reageer

*