Blogspot

Lees hier onze blogs

Week 40 2014

Deze week vier dagen gewerkt, het wordt nog een gewoonte ;-). Donderdag mochten Ed en ik naar de heropening van het Mercure hotel in Amsterdam. Er stond we gaan genieten van nieuwe smaken en kleuren en het was van 17.00 tot 20.00 uur, dus had ik Ed eten beloofd. Komen we daar, blijkt er helemaal geen eten bij te zitten oeps! Daarom hebben we maar een tijdje bij de bar gezeten en ze hadden een proeverij van bieren en wijnen en een geweldig terras aan het water. Dus uiteindelijk zijn we op het terras beland met een goed glas wijn. werd het toch nog een leuke avond!

Zaterdag mochten Anne en ik appels komen plukken in ’t Goy, een klein plaatsje achter Houten. Met de trein naar Utrecht, trein naar Houten en dan in een soort van buurtbus naar ’t Goy, onze privé-chauffeur tot de een na laatste halte zaten we er alleen in. We werden ontvangen met appelkruimeltaart van la Place, als je deze gegeten hebt wil je nooit meer die van de Hema, dat vertel ik je alvast! Daarna mochten we allemaal in een karretje zitten achter de trekker en gingen we de boomgaard in om appels te plukken. Geweldig leuk!! En daarna was er nog een gezamenlijke picknick, we moesten ons eigen kleedje en bestek meenemen en de rest werd geregeld door la Place. Ieder stel kreeg zijn eigen la Place tas met een brood, bolletjes, krentenbolletjes en een stokbrood, appeljam, grillworst, kaas en kruidenroomkaas. Dat was echt genieten, heerlijk zo in het zonnetje, wie had dat ooit gedacht op 4 oktober nog picknicken!! Daarna nog een rondleiding door de fabriek, een grote tas gevuld met appels mee en toen weer onze reis terug met tussenstop in Hoog Catherijne natuurlijk ;-). Wat een heerlijke dag heb ik samen met Anne gehad!

Vandaag marathon seizoen 4 van Downton Abbey en verder lekker helemaal niets, even weekend vieren voordat de werkweek weer begint!

Fijne zondagavond nog voor wat er nog van over is, groetjes Diane

 

Reageer

*