Blogspot

Lees hier onze blogs

Week 38 2014

Dit was de officiele feestweek van Alphen!  Maandag en dinsdag gewerkt, dinsdagavond naar de Gondelvaart geweest. In het verleden hebben we weleens meegevaren met Avifauna en 2x met vrienden, maar meevaren is toch leuker dan aan de kant zitten, zoals we nu gedaan hebben. Mooie boten kwamen er voorbij, alhoewel ik wel het idee had dat het er een stuk minder waren dan voorgaande jaren. Woensdag natuurlijk de Jaarmarkt! Samen met Ed de markt over en de kids tot 1 uur op school. Anne zou ons ontmoeten in het dorp, maar die ging liever met drie vriendinnen de markt dan met haar ouders, maar toen kwam tot mijn grote verrassing Marc wel naar de markt om een rondje te lopen met zijn ouders! Het avondprogramma doen we  al jaren niet meer aan mee, maar Marc is nog wel geweest met een groepje. Dat was dus de jaarmarkt, tijd gaat zo hard! Ik zeg altijd tegen Ed, als de jaarmarkt is geweest, zitten we in no time bij Sinterklaas, dus op naar december dan maar ;-). Donderdag weer gewerkt en daarna meteen met Ed door naar Pathe Arena Imax voor the Equalizer met Denzel  Washington. Wauw dat is een spektakel in Imax, goeie rol van Denzel, zeker een film om te gaan zien! Een geweld(adi)ge rol van Denzel. Vrijdag was ik lekker vrij en is Ed naar de tandarts geweest omdat hij in Italië dacht een vulling verloren te hebben, maar nu blijkt dat hij zijn kies afgebroken heeft. Dit wordt waarschijnlijk een kroon, kostbaar grapje. En ik had vrijdag ook een kostbaar grapje, mijn oude Mac klonk ineens al heel Schiphol bij elkaar, 100 vliegtuigen die tegelijk opstijgen en doet nu dus niets meer. Zit al het hele weekend zonder computer en moet alles doen op mobiel of pad, wat een ellende zeg. Zou lekker zijn als ik een nieuwe pc zou winnen, want ik ben geen mens voor een pad, voor even is het leuk, maar niet om alles op te doen! Zaterdag nog even met mijn Remi vrienden naar het dorp geweest, was wel leuk, overal stond live muziek en vandaag een luierdag. Peren (ja, alweer) en stoofvlees staan inmiddels te sudderen en Marc is sinds de vakantie weer eens aan het werk in het Archeon. Fijne zondag nog, Diane

Reageer

*