Blogspot

Lees hier onze blogs

Week 37 2014

Deze week ook weer zoveel gewerkt, ben de vakantie alweer helemaal vergeten ;-). Alleen vrijdag ben ik vrij geweest, de rest van de week gewerkt! Dinsdagavond moest ik naar Theater Tobacco in Amsterdam samen met Susanne. We gingen naar een preview van seizoen 2 van Perception, hierbij waren ook Eric Mccormack en Rachael Cook. We werden ontvangen met champagne en zalm en er lag een rode loper uit!! Maar zoals ik al shreef, ik moest naar Amsterdam en ik en Amsterdam zijn niet zo’n goede combi, altijd gaat er wel ergens iets mis. Susanne en ik zouden elkaar ontmoeten op CS en dan de tram nemen naar het Rokin, dus zo gezegd zo gedaan. Maar welke halte er ook kwam geen Rokin :-(. Uiteindelijk toch maar uit de tram gestapt, toen we er achter kwamen dat de halte Spuistraat ook Rokin was! Dus konden we het hele eind teruglopen en waren we alsnog pas op plaats van bestemming na 20.00 uur!! Ik heb gewoon een gave of ik rij met de ene zus heel Amsterdam door op de trambaan of ik stap niet uit de tram, altijd is er wel iets!! Maar we waren er en we hebben een leuke foto gehad, ondanks dat ik geen foto’s heb kunnen maken met Eric McCormack. Donderdag moesten we naar Boskoop, naar Groenrijk, want Dika zou fotomodel wezen voor de foldertjes en foto’s in de winkel. Dika luisterde redelijk (beetje afgeleid door de bal en de kluiven die het vrouwtje van de Groenrijk bij zich had ;-)). Fotootje hier, fotootje daar, veel rennen en actiefoto’s en toen we naar het lavendelperkje gingen voor een paar mooie foto’s vond Dika toch echt de vijver die ernaast lag interessanter :-(.En toen waren we dus klaar met foto’s maken, nog een paar gemaakt van haar in de vijver en een paar uitschudfoto’s geprobeerd, maar ja ze was toen zo nat dat werden dus geen foto’s bij de lavendel meer! Ze kreeg nog wel een tas met lekkers mee en ze had lekker gezwommen, haar dag kon niet meer stuk ;-).Vrijdag waren Ed en ik VIP bij de KLM Open. Ik weet totaal niets van golf, maar op zich was het wel leuk om eens mee te maken. We hadden eten en drinken in de VIP ruimte en we zijn een aantal holes meegelopen om het eens allemaal van dichtbij te zien. Maar ja, ik pas daar niet echt tussen met mijn C&A sandaaltjes, mijn Miss Etam kleding, AH jas en mijn Hans Anders zonnebril ;-). We hadden heerlijk weer en we waren lekker in Zandvoort en heerlijk eten, dus mijn dag kon niet meer stuk! Zaterdag hebben Ed en ik geholpen bij de verhuizing van mijn schoonzusje en daarna nog even heel snel een rondje over de Oldtimerdag. Helaas gingen alle autos’ al weg, maar nu hadden we wel een keer de kans om ze rijdend te zien en te horen, ook wel leuk!! En vandaag staan de peren te pruttelen op het vuur, durf het bijna niet te zeggen, nu de herfst zich toch gelukkig weer even teruggetrokken heeft! Fijne zondag nog Diane

Reageer

*