Blogspot

Lees hier onze blogs

Week 31 2014

Maandag was het noodweer! En het zou het ergste geweest zijn in Alphen aan den Rijn! Nu heeft onze straat drie maanden opengelegen als het niet langer is geweest en alles is vernieuwd en ik denk dat dat onze redding is geweest, want we hadden altijd een put aan de overkant die niet goed doorliep. Er hoefde maar iets te vallen en onze straat stond al blank, nu met dat noodweer geen centje pijn!! ’s Middags moesten we naar de persvertoning van Sex Tape met Cameron Diaz. Hiervoor moesten we naar de screeningroom van Universal in Amsterdam. Nou ze zeiden dat het noodweer in Alphen het grootst was, maar Amsterdam was dan goede tweede denk ik. We moesten ons letterlijk een weg banen door het water in sommige straten, ik voelde ons net een watertaxi af en toe ;-). De film is echt hilarisch, je zult denken bij de titel waar gaat dit over, maar dat zal ik je in het kort vertellen. Het gaat over een getrouwd stel met kinderen. Op een gegeven moment willen ze weer wat meer tijd voor zichzelf en besluiten ze de kinderen te laten logeren bij oma. Dan zijn ze dus alleen en hebben ze eindelijk tijd voor sex, maar hij denkt alleen aan de klusjes die hij nog moet doen en zij denkt aan de kinderen en de nodige boodschappen etc. Hierop besluiten ze dat ze alles iets spannender moeten maken en besluiten ze alles te gaan filmen. Je raadt het al, het filmpje belandt op internet en zo ontstaan hilarische taferelen!! Leuke film, must see voor getrouwde stellen met kinderen ;-). Moraal van het verhaal, nooit alles filmen ;-). Toen kon ik met de kinderen terug met openbaar vervoer omdat Ed weer ergens ging fotograferen. Gelukkig ging dat ook allemaal vlekkeloos en eenmaal thuis hebben we Dika opgehaald en zijn we naar de Mac gegaan met z’n viertjes. Lekker buiten in het zonnetje, want het was inmiddels droog, alles opgegeten.

De rest van de week weer gewerkt. Nu nog hard op zoek naar oppas voor Dika, we zijn van de KNGF Facebookgroep afgegooid, dus daar kunnen we ook geen oppas meer regelen. Hoop dat dat nog goed gaat komen zo lekker last minute. Maar ja we zien wel…..

Vandaag nog even lekker in het zwembad liggen in de tuin en genieten van het weekend, fijne zondag groetjes Diane

 

Reageer

*