Blogspot

Lees hier onze blogs

Week 30 2014

Deze week niet zo heel veel meegemaakt, weer vier dagen gewerkt. Marc ook drie dagen en een dag reserve. Marc is helemaal lekker, want hij was donderdag reserve, vrijdag, zaterdag, zondag, maandag, dinsdag en woensdag mag hij werken en donderdag weer reserve!! Hij klaagde al en zei iets over “no life” ;-). Vrijdag met Ed naar Pathe Arena geweest voor Hercules in Imax 3D, als je die gaat kijken kijk ‘m dan in Imax 3D, geweldig spektakel! Gisteren heerlijk geshopt voor de vakantie met Anne in Leiden, I love uitverkoop en sale!! Helemaal geslaagd en thuis nog even een meidenavondje gehouden met nagel lakken etc. dus mijn zaterdag kon niet meer stuk!! Vandaag een lekker rustig dagje, even genieten van de rust en het weer en volgende week weer hard aan de slag!! Ja, niet zoveel meegemaakt, dus een korte blog! G van deze zondag, groetjes Diane

Reageer

*