Blogspot

Lees hier onze blogs

Week 25 2014

Je zult het niet geloven, maar van maandag tot en met donderdag ┬áheb ik alleen maar gewerkt!! Zo word je nog weggestuurd omdat er geen werk is en zo kan ik vijf dagen terecht als ik zou willen. Maandagmiddag ben ik eerder gestopt met werken want Anne had presentatie van Media en Design in het parktheater. We gingen zelfgemaakt filmpjes bekijken, zeefdrukken op t-shirts, gebouwde websites, foto’s etc. Het was leuk om nou eens te zien wat ze nu precies doet allemaal bij Media en Design! De rest van de week is een beetje langs me heengegaan, lange dagen werken, lag een beetje als een dood vogeltje op de bank ’s avonds ;-). Vrijdagavond zijn Ed en ik naar de MidZomerNachtkoopavond in Katwijk geweest. Dit was lang niet zo gezellig als het leek, weinig kraampjes, niet veel ineressants. Dus toen maar een bakkie koffie aan de boulevard gedaan en daarna het strand op om de zonsondergang te fotograferen. Bleken Ed zijn accu’s leeg, dus dat feest ging ook niet door. Dan maar een bakkie bij mijn moeder doen, die was niet thuis, dus toen waren we er zo klaar mee, wij weer terug naar huis! Zaterdag was Ed al vroeg weg naar Fantastic Gymnastic om daar gaan fotograferen. Anne en ik zijn de Veenlandtocht gaan lopen, 10 km. We hadden prachtig weer en onderweg hebben we een picknick gedaan, super gezellig en relaxed. Na de tocht zijn we nog even het dorp ingegaan, alwaar ik meteen teenslippers heb gekocht, want 10 km op nieuwe gympen lopen vonden mijn hielen niet zo’n goed idee ;-). ’s Avonds kwam Ed ook weer thuis uit Ahoy, maar lang niet zo vrolijk als anders. Hij moest nu aan de kant blijven, mocht lang niet overal meer fotograferen en zelfs de lunch was niet meer inbegrepen. Vandaar dat hij vandaag gewoon thuis is en niet in Ahoy, hij had er even genoeg van, van alle regeltjes. Jammer voor Ahoy, maar niet voor ons, want nu hebben we lekker lang kunnen luieren, vanmorgen lekker lang kunnen ontbijten met croissantjes en vanmiddag lekker in de tuin zitten!! Fijne zondag nog, groetjes Diane

Reageer

*