Blogspot

Lees hier onze blogs

Week 10 2014

Ik heb weer een heerlijke week gehad en het weer van vandaag werkt daar zeker aan mee! Maandag was ik vrij en hebben Ed en ik gezellig samen overal en nergens boodschappen gedaan. Dinsdag heb ik gewerkt en woensdag ook, want donderdag had ik een hele leuke afspraak, dus daarom maar even mijn werkdagen geruild. Donderdag mocht ik namelijk naar Instituut Perine in Mijdrecht voor een gezichtsbehandeling en daarna kreeg ik een mooie make-up aangebracht. Na dit alles werd ik door de eigenaresse naar El Fuego in Mijdrecht gebracht alwaar ik voor 100 euro uit mocht zoeken. Hier koos ik een leuke tuniek van Supertrash uit en was ik meteen klaar! Dit alles had Ed voor mij geregeld en gewonnen nog voor Valentijnsdag!! Hierna zijn Ed en ik lekker saampjes wezen lunchen. Vrijdagochtend heb ik weer gewerkt en vrijdagavond ben ik met Anne naar de Truffel in Woerden geweest alwaar we een bonbonworkshop maken hadden van la Place. We werden ontvangen met de heerlijkste bonbons, paaseitjes, truffels alles wat je je maar kunt bedenken. Zo slecht, maar zoooooo lekker! Daarna mochten we zelf aan de gang om bonbons te maken, onze creaties zagen eruit als iets waar Dika heel trots op zou zijn, maar dat mocht de pret niet drukken. Na de truffels, bonbons en flikken maken kregen we een rondleiding. Hierbij mochten we allerlei nieuwe smaakjes paaseitjes proeven, weer zoooo slecht, maar wel zooooo lekker! Kan voorlopig geen bonbons meer zien en we kregen nog wel drie dozen zelfgemaakte mee naar huis!! Zaterdag ben ik met Anne naar de voorpremiere van Hartenstraat geweest, dames wil je een leuke film zien met vriendinnen ga naar Hartenstraat! Superleuke film, Jan Kooijman als homo, je kunt nooit meer normaal naar hem kijken! Daarna hebben we een high-tea gedaan in Utrecht en we vielen ook nog eens met ons neus in de boter bij de V&D want daar hadden ze een stijl- en beauty-event. Je kreeg een paspoort en daar kon je dan allerlei leuke workshops mee doen, nagels lakken, haar dipdyen, horlogebandje maken, armband maken, kleuradvies en bij weer een ander merk kreeg je een leuke goodiebag. Dus de middag was om voordat we het wisten. Ondertussen vermaakten de mannen zich ook prima, de foto’s liegen er niet om 😉 in Ede bij de wereldpremiere van Need for Speed. Vooral Marc keek zijn ogen uit!  En nu heerlijk genieten in het zonnetje!!! Fijne zondag Diane

Reageer

*