Blogspot

Lees hier onze blogs

Bloggen loont!

Heb ik in mijn vorige blog nog een knipoog gegeven aan de Sint, nu heb ik mijn kadootjes al binnen!
Ten eerste heb ik per 5 januari een nieuwe werkgever. Alweer? Ja, alweer! Ik ben erg verwonderd en erg blij, ik ga namelijk werken bij “De Verwondering” als managementassistente zo’n 20 uur in de week. Ik denk dat het erg gezellig gaat worden (maar natuurlijk ook hard werken). Ik heb er veel zin in! Bij het ID was het maar weer een tijdelijke uitzendbaan en nu maar telkens te blijven wachten en hopen tot er ooit eens een vast plekje voor mij vrijkomt. Daar had ik geen zin meer in. Dat is dus mijn eerste kadootje. Mijn tweede kadootje heb ik weer gekregen van Film 1. Hou je vast, ik mag alweer (ja, alweer!) op de rode loper!!!! Ik ga 15 december naar de première van Australia met Nicole Kidman en Hugh Jackman in de hoofdrol. Deze keer ga ik samen met mijn mannetje. Ben benieuwd hoe hij zoiets vindt! We worden om 18.00 uur op een (nu nog) geheime locatie in Amsterdam verwacht en vanuit daar gaan we om 19.30 uur vertrekken naar het Tuschinki. Na de film is er natuurlijk weer de bekende afterparty met goodiebag. We hebben er zin in!!!
Dus bij deze:  Dank u Sinterklaasje!

Reageer

*