Blogspot

Lees hier onze blogs

Sinterklaas is er weer!

Ik vind dit zo’n heerlijke tijd!!! Wij hebben de Sint al gezien! Bij de intocht op de supersnelle reddingsboot in Katwijk en afgelopen weekend in de Bijenkorf in Utrecht. Hij was daar met twee Pieten en ik moest een liedje zingen. Hilariteit alom natuurlijk en mijn gezang werd beloond met één enkele kruidnoot. Dus voor zover mijn zangtalent. Don’t quit your dayjob!
no name
Ik vind het mooie van deze tijd, de spanning. Je weet het wel hoe het zit met de Sint, maar toch hoop je op dat ene speciale kado, dat verrassingseffect! Althans zo beleef ik het altijd. Ik kijk toch altijd met een scheef oog naar de Sint, want misschien….. je weet maar nooit. Ik ben zelf jarenlang hulppiet geweest op de MTS, samen met mijn collega die was hulpsint gingen we dan alle vestigingen van de MTS langs, altijd beregezellig. Dus ik weet heus wel hoe het zit.
Heerlijk vond ik het zaterdag winkelen in Utrecht met mijn kids in de sneeuw, langs de sint geweest en ’s avonds warme chocolademelk met slagroom, helemaal geweldig!
Ik heb een topweekend gehad en hoop dat het 5 december ook een topavond wordt voor mij en de hele familie!
En Sint, u kent mijn verlanglijstje wel hé?
Diane

Reageer

*